lunes, 12 de marzo de 2012

LES DIRECCIONS DE LA UGT DE CATALUNYA I LA CONC DONEN EL SEU SUPORT A LA VAGA GENERAL EN UN ACTE AL PARANIMF DE LA UB

Els membres d’ambdós sindicats, amb Àlvarez i Gallego al capdavant, marxaran conjuntament des de Les Rambles fins a la  Universitat de Barcelona

La UGT de Catalunya i CC.OO. de Catalunya celebren demà al matí els seus màxims òrgans de decisió entre congressos. El Comitè Nacional de la UGT de Catalunya s’iniciarà a les 10 hores a la sala d’Actes del sindicat, a la seu de Rambla Santa Mònica, i hi estan convocats més de 250 membres de totes les federacions i unions territorials del sindicat. El Comitè Nacional de la UGT de Catalunya és obert als mitjans de comunicació.

Després de les respectives reunions, els membres d’ambdós sindicats es trobaran a la porta del Liceu (11:30 hores) per enfilar conjuntament fins al paranimf de la Universitat de Barcelona, en una marxa encapçalada pels dos secretaris generals, Josep M. Àlvarez i Joan Carles Gallego.

A les 12 hores s’iniciarà l’acte conjunt en el paranimf per explicitar el suport dels sindicats catalans a la vaga general convocada per al proper 29 de març i aprovar una resolució conjunta. Just abans de començar l’acte, que és obert als mitjans de comunicació, Àlvarez i Gallego atendran els mitjans d’atenció assistents.


Comitè Nacional UGT + Acte conjunt paranimf

DIA: 13 de març de 2012.
HORA i LLOC: 10 hores: Comitè Nacional UGT (Rambla Santa Mònica, 10). 11:30 hores: trobada membres UGT i CC.OO. davant Liceu. 12 hores: Atenció als mitjans de comunicació a peu dret  a les portes del paranimf de la UB + Acte conjunt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario