jueves, 15 de marzo de 2012

Infovaga núm. 1 - Catalunya surt de nou al carrer - La reforma laboral dispara els ERO - Suport al 29m






Catalunya surt de nou al carrer per a rebutjar la reforma laboral

 Diumenge passat van continuar les mobilitzacions contra la reforma laboral. Prop de 450.000 persones van asistir a la manifestació de Barcelona i van recórrer el passeig de Gràcia. La UGT i CCOO van convocar manifestacions a tot l'Estat contra la reforma decretada pel Govern central, la més lesiva de tota la democràcia i que atempta greument contra els drets dels treballadors i les treballadores i contra la negociació col·lectiva. Aquí podeu veure el vídeo del Canal UGT sobre la manifestació, i en aquest enllaç, una galeria d'imatges.


6.900 treballadors afectats i 327 ERO en tan sols 13 dies de reforma laboral

Els efectes de la reforma laboral del PP ja s'han notat des del primer dia, i s'han disparat el nombre d'ERO presentats. La UGT de Catalunya ha fet un balanç dels 13 dies de reforma: des que va entrar en vigor, ja hi ha 6.900 treballadors i treballadores afectats per 327 ERO, 13 expedients més que la xifra d'ERO presentats en tot el mes de febrer de l'any passat. Aquestes són algunes de les dades que recull el darrer informe sobre ERO fet públic ahir pel nostre sindicat. L'informe complert el trobareu aquí.

Acte al Paranimf de la UB per a explicitar el suport dels sindicats catalans a la vaga general del 29m


La UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya van reunir ahir els seus màxims òrgans de decisió entre congressos i posteriorment van aprovar una resolució conjunta sobre la vaga general del 29 de març. En un acte celebrat al Paranimf de la UB, els dos secretaris generals, Josep M. Àlvarez i Joan Carles Gallego van fer explícit el suport dels sindicats catalans a la vaga convocada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario