jueves, 18 de octubre de 2012

REUNIÓ DE LA PLATAFORMA PROU RETALLADES! PER PREPARAR LES MOBILITZACIONS DE NOVEMBRE

A les 11.15h es podran gravar imatges de la reunió,
i a les 11.30h s’oferirà una roda de premsa

La Plataforma Prou Retallades! celebrarà demà dijous, 18 d’octubre, una reunió per preparar les properes protestes, en un marc de mobilitzacions europees, contra les agressions i les retallades de drets socials i laborals aplicades pel Govern de la Generalitat i del Govern de l’Estat, i marcades per les institucions europees.
La reunió tindrà lloc a partir de les 10 hores a la seu de la UGT de Catalunya i hi participaran el secretari general del sindicat, Josep M. Àlvarez, el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, i representants de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), la Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (FAVB), la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes d'Ensenyament Secundari de Catalunya (FAPAES), la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC), l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC), l’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), DEMPEUS per la salut pública, el Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS), el Moviment Laic i Progressista (MLP), el Col·lectiu Inflexió i la Coordinadora Nacional de Jubilats i Pensionistes de Catalunya.

A les 11.15 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió. Quan acabi la trobada, cap a les 11.30 hores, Josep M. Àlvarez, Joan Carles Gallego i un representant de la Plataforma Prou Retallades! oferiran una roda de premsa.




Reunió i roda de premsa de la Plataforma Prou Retallades!

DIA: dijous, 18 d’octubre de 2012
HORA: a les 11.15 hores, “muts” de la reunió. A les 11.30 hores, roda de premsa.
LLOC: Sala de premsa de la UGT de Catalunya (Rambla del Raval, 29-35, 6a planta – Barcelona).


No hay comentarios:

Publicar un comentario