viernes, 19 de octubre de 2012

ELS TREBALLADORS DE TMB AUTOBUSOS I METRO FARAN UNA NOVA VAGA DILLUNS CONTRA LES RETALLADES SALARIALS I LA VULNERACIÓ DELS ACORDS

Els treballadors de metro es manifestaran a partir de les 17.30 hores de Plaça Urquinaona a la Plaça Sant Jaume
La UGT de Catalunya i la resta de sindicats amb representació han convocat els treballadors i les treballadores de TMB autobusos i metro a fer una vaga de 24 hores el proper dilluns, 22 d'octubre, contra la decisió de les seves empreses d’aplicar-los el RD 20/2012 del Govern Estatal com si fossin empleats públics, tot i que no ho són, vulnerant així el seu dret a la negociació col·lectiva. Les aturades parcials a metro seran de 6.30 h a 9.30 h, i de 17 a 20 h. A autobusos, les aturades seran de 9.30 h a 14.30 h i de 20 a 24 h.
D’aquesta manera, les plantilles dels autobusos i del metro de Barcelona veuran retallada la seva nòmina i la paga de Nadal. Cal recordar, a més, que fa sis mesos es va arribar a un pacte de viabilitat i es van signar els convenis col·lectius, acords que ara la direcció, de nou, no respecta, perjudicant greument els drets dels treballadors i la qualitat del servei que s’ofereix a la ciutadania.
Per mostrar el seu rebuig a la decisió de TMB, els treballadors i les treballadores del metro es manifestaran a partir de les 17.30 hores des de la Plaça Urquinaona fins a la Plaça de Sant Jaume.

                                                 
Manifestació treballadors TMB - Metro

DIA: 22 d'octubre de 2012.
HORA: 17.30 hores.
LLOC: De Plaça Urquinaona a Plaça Sant Jaume.

No hay comentarios:

Publicar un comentario