sábado, 23 de junio de 2012

Sentència a favor de la conciliació i en detriment de la uniteralització de les decisions empresarials fomentades per la Reforma Laboral

Us fem arribar una sentència del Jutjat de lo Social número 5 de Saragossa on el jutge declara nul·la la modificació substancial de les condicions de treball que l’empresa ha volgut aplicar a una   treballadora. La treballadora gaudia d’una reducció de jornada per cura de fills menors  de 8 anys. El jutge  estima que aquesta modificació impedeix l’adequat exercici de la treballadora del seu dret de conciliar la vida laboral i personal fent al·lusió a l’article 37, apartat 5 i 6 de l’Estatut dels Treballadors, així com l’article 2.3 de la Llei 39/1999 de 5 de novembre , per a la promoció de la conciliació de la vida familiar i laboral de les persones treballadores.

Es tracta d’una sentència a favor dels drets dels treballadors i treballadores en matèria de conciliació, i en contra de la unilateralització de les decisions empresarials que fomenta  la Reforma Laboral  i que  esperem  sigui del vostre interès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario