lunes, 4 de junio de 2012

Demà, dimarts 5 de juny: manifestació contra les retallades a l'Ajuntament de Sabadell

Benvolgut company, benvolguda companya,

La situació en què ens trobem en tots els àmbits és d'un càstig constant als sectors socials més vulnerables, a les persones a l'atur, als autònoms, als treballadors i les treballadores, als estudiants... Tots estem pagant de forma pornogràfica allò que els bancs, les caixes, els especuladors i els polítics han provocat.

Ara, els treballadors i les treballadores de l'Ajuntament de Sabadell es troben amb la proposta de rebaixar-se el sou un 5% o bé acomiadar tot el personal interí, i tot per poder pagar els interessos bancaris. El principi és absolutament pervers, i tota la ciutadania, a més de pagar els interessos bancaris, veuen precaritzats els serveis que tenen quan més els necessiten.

La lluita d'una sola empresa, d'un sol ajuntament, de qualsevol treballador, és la lluita de tots i totes. Per això, la UGT i CCOO convoquem una manifestació per demà dimarts, 5 de juny, a les 18.30 hores, a la plaça Mercet, de Sabadell. Des d'allà anirem en manifestació a la plaça de l'Ajuntament.
Fem una crida a la participació de tothom: treballadors, aturats, autònoms, pensionistes, estudiants, i a tota la ciutadania en general. Aquesta serà la primera mobilització al Vallès, i en seguiran més.
Us hi esperem!

Molt cordialment,
Josep Santcristofol
Secretari comarcal UGT-Vallès Occidental


Manifestació contra les retallades a l'Ajuntament de Sabadell
Dia: dimarts, 5 de juny de 2012
Hora: a les 18.30 hores
Lloc: des de la plaça Mercet fins a la plaça de l'Ajuntament (Sabadell).

No hay comentarios:

Publicar un comentario