martes, 24 de abril de 2012

Actes 29 Abril

Benvolguts companys i companyes,

Arran de l’anunci del govern central de les noves mesures de retallades en la sanitat i l’educació, les executives confederals de la UGT i CCOO han acordat convocar una gran jornada de protestes massives arreu del  territori espanyol pel diumenge 29 d’abril, per a donar una resposta ràpida i contundent davant aquesta nova agressió als treballadores i treballadores, als pensionistes i a tota la ciutadania en general per part del govern del Partit Popular, que en el cas de Catalunya s’afegeix a les retallades que ja ha aplicat el govern de CiU.

A Catalunya, les executives de la UGT i CCOO de Catalunya han acordat dur a terme concentracions o actes similars, com a mínim a les capitals de província. A Barcelona es farà una concentració, a les 12 hores, a la pl. de Sant Jaume. A la resta del territori, si decidiu organitzar algun tipus d’acte, cal que pacteu el més aviat  possible les actuacions amb l’altre sindicat, ja que estem fora de termini per a demanar els permisos
necessaris i ens ho comuniqueu. En aquest moment, a Comunicació s’estan elaborant el lemes i el material necessari. Quan estigui disponible ja us ho comunicarem.

Pel què fa al Primer de Maig, es mantenen les convocatòries de manifestacions previstes. A Barcelona, a les 11.30 hores, a rda. Sant Pere/Pg. de Gràcia. La resta de territoris que feu actes l’1 de maig, comuniqueu-nos-ho el més aviat possible.

Rebeu una salutació cordial,

Jordi Camallonga
Secr. Organització

No hay comentarios:

Publicar un comentario