martes, 17 de enero de 2012

Manifestació 18 de gener

Benvolguts companys i companyes,

La situació econòmica ha desfermat l’atac més potent de les últimes dècades contra el nostre model d’Estat del Benestar. Tot el recorregut que hem fet junts per a conquerir el dret a la sanitat pública, universal i gratuïta; per a garantir l’accés de tothom a l’educació de qualitat; per a construir uns serveis socials que donin la màxima cobertura als que més ho necessiten, es veu amenaçat sota la bandera de la sortida de la crisi.

Una excusa dels més poderosos interessos econòmics i dels seus representants polítics per a desmantellar els serveis públics i convertir-los en un negoci privat. La UGT de Catalunya hem combatut sempre els que han volgut afeblir els serveis públics i ara, més que mai, hem de tornar a defensar els nostre drets. Hem de sortir al carrer per demostrar la nostra força ètica. Per plantar cara els que impulsen les retallades i sumar-nos a les mobilitzacions dels companys i companyes dels serveis públics. La lluita pel manteniment de les seves condicions laborals és també la lluita per la protecció del nostre Estat del Benestar. Per això, és necessari el teu suport actiu com a membre del sindicat.

Us espero tots i a totes a la manifestació en defensa dels empleats públics d’aquest dimecres 18 de gener. Ens concentrarem a la plaça Sant Jaume, per sortir a les 17.30 h des de Jaume I, cruïlla Via Laietana fins a les portes del Parlament de Catalunya.

Rebeu una salutació ben cordial
Josep M. Àlvarez
Secretari General
UGT de Catalunya

No hay comentarios:

Publicar un comentario