jueves, 12 de enero de 2012

INAUGURACIÓ "UNION BAR BARCELONA"

L'Avalot,  inaugurem un nou espai de participació, el "Union bar Barcelona". Un club social per als afiliats i afiliades joves de la UGT on poder parlar de les nostres coses, que no deixen de ser aquelles coses que es parlen al carrer, a l'empresa, i a la vida i que son realment importants: la feina, la salut, el treball, la cultura, el sexe...i que ens afecten com a joves en la nostra vida social, personal, laboral o sindical.

Amb aquest nou projecte,  la nostra intenció és aportar un valor afegit a la nostra tasca sindical, actuant així com agent proactiu de noves fórmules de lluita i d’acció. Volem ser acollidors i promotors de vincles perquè pensem que "la unió fa la força" i volem promoure la unió de persones d'idees, de percepcions, d'opinions o de problemàtiques i solucions comunes. Volem ser, doncs, una nova “fàbrica d’idees”.

Per això, l'Union bar també serà una oportunitat perquè tots aquells/es joves de la UGT amb dots artístics, culturals, creatius, amb grans idees i propostes tinguem un espai per expressar-los atès que, a través d'una programació mensual, es realitzaran des de xerrades sobre diferents aspectes de la vida (economia, societat, salut emocional, art...) com grups d'intercanvi d'idiomes, com exposicions, concerts, monòlegs, etc. tot això sempre amb bona companyia i en un ambient informal,distés i amè.

La inauguració del Union bar tindrà lloc el proper divendres 27 de gener a les set de la tarda a la seu d'AVALOT (Pl. Vázquez Montalbán nº4 08001 Barcelona). La l'acte inaugural anirà a càrrec d'en Josep M. Álvarez Secretari General de la UGT de Catalunya, Daniel Garcia Portaveu Nacional de l'AVALOT, Xavier Sardà  periodista i per finalitzar comptarem amb l'actuació del grup musical "Tenderete".

Ens agradaria molt comptar amb la teva presència. Per raons d'espai, cal que confirmeu l'assistència a l'acte a l'adreça  de correu electrònic avalot@catalunya.ugt.org o al telèfon 933046818.


CONTRACTE SOCIAL AMB ELS/LES JOVES
Com a agent social i entitat sindical juvenil, l'AVALOT ja estem farts de sentir dia rere dia com la crisi ens està afectant, com s'endarrereix la qualitat en la nostra formació, com ens precaritzen poc a poc, com es retarda l'edat d'emancipació..

Per això, estem aglutinant propostes de diferents entitats socials i persones individuals  per tal de fer-les arribar als diferents grups parlamentaris i agents socials, per acabar-lo portant a les taules de negociació.
Al bloc: http://contractejove.wordpress.com/ hi trobareu les primeres propostes!

Us animem a que hi introduïu les vostres idees i sudgerències per tal de fer un text representatiu de la població juvenil catalana i portar-lo a debatre amb els dirigents polítics, que a dia d'avui no fan més que precaritzar-nos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario