miércoles, 16 de mayo de 2012

Noche y día contra la reforma

Hola a todos:

UGT y CCOO desarrollarán los próximos días 23 y 24 de mayo una jornada de movilizaciones en todo el país, bajo el lema “Noche y día contra la reforma”.

Queremos conseguir que #23nocheydia sea TT en Twitter esos días, tal y como se ha hablado también con CCOO.
 

Saludos y gracias

3 comentarios:

  1. Crónicas de Spainlandia:

    Mariano Rajoy entra en una sucursal de Bankia, de su amigo Rodrigo Rato. Se dirige a la ventanilla de caja y... Mariano: trastorno adaptativo–compulsivo. Si digo miento, ¿miento?. Recortes, ¿qué recortes?. A punto de colapsar. Dos Nobel de economía coinciden en el suicidio económico. Pues reparte, Rajoy, reparte. En Argentina se llamó "Corralito" aquí Rajoy lo llama “restricción de operaciones en efectivo”... Pulsar "Entrar" en:

    http://aims.selfip.org/spanish_revolution.htm

    ResponderEliminar
  2. Noves mobilitzacions a BCN contra la reforma laboral

    Els propers dimecres 23 i dijous 24 de maig, la UGT i CCOO convoquem mobilitzacions a tot el país coincidint amb l'aprovació de la reforma laboral en el Congrés dels Diputats.

    A Barcelona s'han convocat dues mobilitzacions, una dimecres a la nit, i l'altra dijous al matí:

    Dimecres, 23 de maig, a les 22 hores: concentració a la plaça de Sant Jaume; després, manifestació amb torxes fins a la Delegació del Govern (c. de Mallorca, 278).

    Dijous, 24 de maig, a les 10 hores, concentració davant la Delegació del Govern (c. de Mallorca, 278).

    T'hi esperem!

    ResponderEliminar
  3. A BCN, convocats per la UGT i CCOO, dimecres a la nit es va fer una concentració a la pl. de Sant Jaume, i tot seguit, una marxa de torxes fins a la delegació del Govern. L'endemà, nova concentració, però davant la delegació (clica la imatge per a veure el vídeo). Nit i dia de mobilitzacions contra la reforma laboral
    La reforma dispara el 74,5% els expedients de regulació a Catalunya
    Les protestes "Nit i dia contra la reforma laboral" han congregat aquesta setmana milers de treballadors, en un seguit de protestes arreu del país, com a rebuig frontal a l'aprovació, dimecres, de la reforma al Congrés dels Diputats. Dimarts a la nit, el centre de Barcelona va ser l'escenari d'una concentració i d'una marxa de torxes, i l'endemà al matí, bona part de les delegacions del Govern de l'Estat en les principals ciutats del país tenien concentracions, que va tenir lloc dimecres. Aquesta reforma, que des de dimecres té la llum verda definitiva, ha provocat l'augment exponencial dels expedients de regulació d'ocupació (ERO). A Catalunya, de mitjans de febrer fins a final d'abril, la xifra s'ha disparat un 74,5% respecte el mateix període de l'any passat. Pel que fa a les persones afectades, han estat 19.609 només en aquests dos mesos i mig.

    ResponderEliminar