jueves, 17 de mayo de 2012

JORNADA DE CONCENTRACIÓ NOCTURNA DIA 23 DE MAIG A LES 22 HORES / DIA 24 DE MAIG CONCENTRACIÓ

Companys i companyes:

El proper dijous dia 24 de maig es debatrà i votarà al Congrés dels Diputats el Real Decret Llei 3/2012 de mesures urgents per a la reforma del mercat de treball, més coneguda com a la Reforma Laboral.

Per aquest motiu s’ha convocat concentracions nocturnes la nit del 23 al 24 de maig davant les Delegacions i/o Subdelegacions del Govern de tot l’Estat, juntament amb CCOO i que finalitzarà amb una concentració de delegats i delegades, afiliats/des, simpatitzants i ciutadania en general al matí del dia 24 de maig (sobre les 12 hores).

La concentració de la nit del dia 23 de maig s’iniciarà a les 22 hores a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, avançant a les 24 hores en manifestació pujant per Via Laietana – Pça. Urquinaona – Pau Claris fins a la seu de la Delegació del Govern, c/ Mallorca 287.

Es tracta de que aquestes jornades de protesta es converteixin en actes reivindicatius amb la participació massiva de tota la ciutadania.

Tal i com ens demana la Secretaria d’organització del Secretariat Nacional de la UGT de Catalunya és necessari que la nostra Federació pugui participar amb la col·laboració de 65 companys i companyes com a mínim. Per això us demanen que feu arribar a aquesta Secretaria d’organització la relació de companys i companyes (nom i cognoms) que vindran la nit del dia 24.

En quant disposem de més informació de la concentració del dia 24 us la comunicarem.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

1 comentario:

  1. Noves mobilitzacions a BCN contra la reforma laboral

    Els propers dimecres 23 i dijous 24 de maig, la UGT i CCOO convoquem mobilitzacions a tot el país coincidint amb l'aprovació de la reforma laboral en el Congrés dels Diputats.

    A Barcelona s'han convocat dues mobilitzacions, una dimecres a la nit, i l'altra dijous al matí:

    Dimecres, 23 de maig, a les 22 hores: concentració a la plaça de Sant Jaume; després, manifestació amb torxes fins a la Delegació del Govern (c. de Mallorca, 278).

    Dijous, 24 de maig, a les 10 hores, concentració davant la Delegació del Govern (c. de Mallorca, 278).

    T'hi esperem!

    ResponderEliminar