jueves, 19 de mayo de 2011

JORNADA DE LA UGT DE CATALUNYA CONTRA L’HOMOFÒBIA I LA TRANSFÒBIA

Amb motiu de la celebració, el passat 17 de maig, del Dia Internacional contra l’Homofòbia, el nostre sindicat organitza demà la jornada “La UGT també hi entén”. L’objectiu de l’acte és oferir una visió local de la situació actual del col·lectiu a l’àmbit social i, particularment, al laboral, així com els recursos legals existents per a la prevenció i intervenció de situacions discriminatòries per raó d’orientació o identitat sexual.

El programa de la jornada és el següent:

11.15h - Presentació de la jornada, a càrrec de Sònia López, coordinadora del Grup LGTB de la UGT de Catalunya.

11.30h - “Defensa els teus drets: denuncia l’homofòbia i la transfòbia”, amb Rocío Rubio, intendenta dels Mossos d’Esquadra, i Irene Murcia, agent dels Mossos d’Esquadra.

12.00h - Presentació de l’Oficina per la No Discriminació de l’Ajuntament de Barcelona, a càrrec de la seva directora, Guadalupe Pulido.

12.30h - Eines legals per a la defensa de la igualtat i no discriminació del col·lectiu LGTB, a càrrec de Josep Millán, advocat del Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya.

13.00h - Cloenda de la jornada, a càrrec de Raquel Gil, secretària d’Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya.




Jornada del Dia Internacional contra l’Homofòbia

DIA: divendres, 20 de maig de 2011
HORA: 11.15 hores
LLOC: Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona. Sala de Columnes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario